Πόρτο

Κατάσταση ομάδας

Δυνατό «χαστούκι» δέχθηκε η Πόρτο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Φαμαλικάο με 2-1. Η ομάδα του Κονσεϊσάο αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει προσωρινά στο 74ο λεπτό με τον Κορόνα πριν οι γηπεδούχοι λάβουν εκ νέου προβάδισμα τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από ολέθριο λάθος του Μαρκέσιν. Έπεσαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι «δράκοι» με ρεκόρ 51-18 και 60 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένει ο σημαντικός Μαρκάνο (αμυντικός), ο αναπληρωματικός Νακαζίμα (επιθετικός) καθώς και ο βασικός Οτάβιο (μέσος) ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Μαρίτιμο

Κατάσταση ομάδας

Αν και έγινε πολλές φορές απειλητική, η Μαρίτιμο δεν κατάφερε εν τέλει να νικήσει την Σετουμπάλ εντός έδρας και έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κορέα στο 11ο λεπτό ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τους τρεις βαθμούς με την αντίπαλο ομάδα να ισοφαρίζει στο 82ο. Η αρμάδα του Χοσέ Γκόμεζ βρίσκεται πλέον στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 23-33 και 25 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι βασικοί και τιμωρημένοι Πίνο (επιθετικός) και Κορέα (μέσος), εκτός και ο αναπληρωματικός Κλέι (μέσος).