Πόρτο

Κατάσταση ομάδας

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η αύρα της και η βαριά της φανέλα είναι αυτά που θα την οδηγήσουν, όπως φαίνεται, στην επόμενη φάση. Δεν αποτελεί είδηση πως αυτός που πιέζεται περισσότερο είναι ο Κονσεισάο που φέτος δείχνει να μην διανύει την πιο ασφαλή του περίοδο. Στο πρωτάθλημα έχει πληρώσει τα στιγμιαία της λάθη, με την άμυνα ναι μεν να διαθέτει εμπειρία, όμως ταυτόχρονα και αργά πόδια. Σήμερα κουβαλάει ένα μεγάλο πρέπει, αυτό της νίκης και μένει να αποδειχθεί πως παραμένει ικανή όταν φοράει το ευρωπαικό της κοστούμι και μαθημένη σε καλές παραστάσεις.

Απουσίες/Επιστροφές

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Αμπουμπακάρ και Μπαρό.

Ενδεκάδα

Marchesin- Pepe, Marcano, Telles, Manafa- Pereira, Uribe, Corona, Otavio- Marega, Luis

Φέγενορντ

Κατάσταση ομάδας

Παρά το γεγονός πως βελτίωσε άρδην τη παρουσία της, φτάνει στη τελευταία αγωνιστική έχοντας τις λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης. Η αμυντική της βελτίωση, είναι αυτή που ουσιαστικά άλλαξε το κλίμα ενώ άξιο αναφορά είναι το αήττητο που τρέχει μετά την βαριά ήττα στο ντέρμπι από τον Άγιαξ. Θα πρέπει να χτυπήσει με τη ταχύτητα της επιθετικά, ενώ αμυντικά θα πρέπει να παραμείνει συμπαγής.

Απουσίες/Επιστροφές

Γεμάτο το απουσιολόγιο των φιλοξενουμένων μιας και θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι Φαν Μπεκ, Κάρσντορπ, Χαπς και Βερμέερ.

Ενδεκάδα

Marsman- Senesi, Botteghin, Geertruida, Malacia- Fer, Kokcu, Toornstra- Berghuis, Larsson, Sinisterra