Πολωνία

Κατάσταση ομάδας

Η Πολωνία ηττήθηκε με 2-0 από την Ιταλία και έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να βρίσκεται πιο ψηλά στον όμιλο. Πλέον με 7 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να προσπεράσει την Ολλανδία, αλλά και παράλληλα ήττα της Ιταλίας στη Βοσνία για να τερματίσει η ίδια πρώτη. Αρκετά δύσκολο το σενάριο, ωστόσο αυτό που θα προσπαθήσει να πετύχει αρχικά σήμερα, είναι η νίκη και έτσι ετοιμάζεται ένα επιθετικό σχήμα με τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης για άλλο ένα παιχνίδι.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος της Λιντς Κλιχ, ωστόσο τιμωρημένος είναι ο μέσος της Καϊράτ Αλμάτι Γκοράλσκι.

Ενδεκάδα

(4-4-1-1):  Σέζνι - Κεντζιόρα, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Ρέκα - Σιμάνσκι, Κλιχ, Κριχόβιακ, Γιόζβιακ - Ζιελίνσκι - Λεβαντόφσκι

Bet Info - Πολωνία

Έρχεται από 3/4 Under 2,5 και έχει εμφανίσει στα 3 τελευταία παιχνίδια το 2-3 Γκολ.

Ολλανδία

Κατάσταση ομάδας

Η Ολλανδία μετά από 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες για νίκη στον όμιλο, κέρδισε με 3-1 τη Βοσνία και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, με 8 βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση και δεν κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό τόνισε και ο Ντε Μπουρ σε δηλώσεις του, τονίζοντας πως το να γκελάρει η Ιταλία στην έδρα της Βοσνίας είναι αρκετά δύσκολο σενάριο. Πρωταρχικός στόχος για τους Οράνιε είναι όμως η νίκη απόψε, καθώς χωρίς αυτήν δεν έχει ελπίδες για την κορυφή. Αναμένεται επιθετικό ποδόσφαιρο για άλλο ένα παιχνίδι από τον Ντε Μπουρ, με τους Ντεπάι, Μπεργκίς και Πρόμες να είναι στην τριάδα ης επίθεσης.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός είναι οι τερματοφύλακες Σίλεσεν και Μπίλοφ, ο αμυντικός Άκε και ο μέσος Βιλένα. Εκτός λόγω Covid έμεινε ο επιθετικός Μπάμπελ.

Ενδεκάδα

(4-3-3): Κρουλ - Ντούμφρις, Φέλτμαν, Ντε Βρι, Φαν Άανχολτ - Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ, Φαν ντε Μπεκ - Μπεργκίς, Ντεπάι, Πρόμες

Bet Info - Ολλανδία

Προέρχεται από 3 σερί G/G και 6/7 Under 2,5.