Παρί

Κατάσταση ομάδας

Βελτιωμένη εικόνα παρουσίασε και στην επιστροφή της από τη διακοπή, όπου έστω και δύσκολα κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 εκτός έδρας της Σατορού. Αυτό ήταν το 2ο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Μπαζντάρεβιτς, η οποία ναι μεν βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, όμως το γεγονός αυτό οφείλεται γιατί μειονεκτεί στην ισοβαθμία έναντι των Καέν και Ορλεάν.

Απουσίες/Επιστροφές

Παραμένουν εκτός οι Μαρτίν (μέσος), Μποαχέν (αμυντικός), με τους Φελίπε (αμυντικός), Αρμάντ (επιθετικός) και Νομεντζαναάρι (μέσος) αντίθετα να επιστρέφουν.

Bet Info - Παρί

Στο NG οι 7 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Καέν

Κατάσταση ομάδας

Μπορεί η εικόνα της να ήταν βελτιωμένη ξανά, όμως αυτή τη φορά πλήρωσε την αστοχία της, μένοντα στο 0-0 κόντρα στη Βαλενσιέν εντός έδρας. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ισοπαλία έχοντας στον πάγκο της τον Ντυπρά, ωστόσο οι καενέ έχουν συμπληρώσει 8 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ αν και βρίσκονται εκτός της επικίνδυνης ζώνης αυτό συμβαίνει γιατί πλεονεκτούν στην ισοβαθμία έναντι της Παρί.

Απουσίες/Επιστροφές

Συνεχίζουν στα πιτς οι Τσοκουντέ (επιθετικός), Ζαχαρί (αμυντικός) ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο Ζανό (επιθετικός). Επιστροφή αντίθετα του Γκονζάλβες (μέσος).

Bet Info - Καέν

Στο Under 2.5 οι 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της.