Παρί

Κατάσταση ομάδας

Βγάζοντας ξανά αρκετά αμυντικά λάθη στο παιχνίδι της, γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 3-2 το Σάββατο από την Κλερμόν. Έπειτα και την ήττα της αυτή η ομάδα του Ζιράρ συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ υποχώρησε στην 5η θέση, με τη διαφορά της από την 6η πλέον Κλερμόν να είναι στον πόντο!

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός οι Νομεντζαναχάρι (Μ) και Ντιαμπί (Ε), ενώ φρέσκες απώλειες είναι ο τιμωρημένος Αμπντί (Α) αλλά και οι τραυματίες Πιτρουαπά (Μ), Καντί (Μ).

Bet Info - Παρί

Στο NG τα 6 από τα 8 εντός της.

Γκινγκάμπ

Κατάσταση ομάδας

Τραγική με όλη τη σημασία της λέξης χαρακτηρίζεται η εικόνα που είχε την Παρασκευή, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σαμπλί, και ενώ η αντίπαλός της αγωνιζόταν από το 57' με παίχτη λιγότερο με το σκορ να είναι στο 1-0! Η ήττα αυτή αύξησε το αρνητικό της σερί στα 9 ματς, ενώ πλέον κοιτάει προς τα κάτω, με τη διαφορά της από τις επικίνδυνες θέσεις να είναι στο +3! Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρίνει πολλά μάλιστα για το μέλλον του Μπαζντάρεβιτς στον πάγκο της, με το Βόσνιο τεχνικό μάλιστα να έχει αφήσει ως τώρα αρκετές αιχμές για την απόδοση παιχτών του και να τους κατηγορεί πως θέλουν να τον διώξουν!

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Μελό (Α), Σαμπάιο (A), Βαλντίβια (Μ), Ρομπάιγ (Ε), με φρέσκια απώλεια να είναι ο Ροντελίν (Ε), ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Νιακατέ (Α).

Bet Info - Γκινγκάμπ

Η εστία της έχει παραβιαστεί με ευκολία και στα 6 τελευταία της.