Παναμάς

Κατάσταση ομάδας

Ήταν λογικό να μην μπορέσει να αντεπεξέλθει απέναντι σε Αγγλία και Βέλγιο. Δέχτηκε 8 τέρματα σ’ αυτά τα δυο παιχνίδια και τερματίζει, όπως όλα δείχνουν, στην τελευταία θέση του ομίλου, εκτός κι αν καταφέρει να κερδίσει σήμερα (28/6) τους Τυνήσιους. Στο προηγούμενο ηττήθηκε 6-1 από την Αγγλία, σε ένα ματς όπου εξ’ αρχής ήταν εκτός τόπου και χρόνου η ομάδα του Ραμίρες (τεχνικός). Στο ημίχρονο μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον Σάουθγκεϊτ να… κατεβάσει ρυθμό η ομάδα του!

Απουσίες/Επιστροφές

Άπαντες παρόντες. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Θα παίξουν κανονικά οι βασικοί, μιας και όπως όλα δείχνουν θα είναι το τελευταίο τους Μουντιάλ.

Τυνησία

Κατάσταση ομάδας

Εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο μισάωρο κόντρα στο Βέλγιο, ουδείς ήξερε που πατάει και πού βρίσκεται. Ήττα για την Τυνησία με 5-2 και μαθηματικός αποκλεισμός από την 2η αγωνιστική. Επιθετικά, μπορεί κανείς να πει πως έπεισε, μιας και είχε ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Αναμφίβολα θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλα τέρματα (έχει ποιότητα ο Καζρί και τραβάει… κουπί), αλλά προδόθηκε από τα μετόσπιθέν της. «Να κλείσουμε με νίκη», τόνισε ο τεχνικός της. Σημαντικό μια ομάδα να παίρνει τουλάχιστον μία νίκη σε Μουντιάλ.

Απουσίες/Επιστροφές

Αποκόμισε πρόβλημα ο Καζρί (φορ), αλλά τελικά όλα εντάξει. 50-50 για τον Σαφρί (εξτρέμ).