Πάφος

Κατάσταση ομάδας

Οι κακές εμφανίσεις συνεχίζονται στους Παφίτες με τον υπηρεσιακό προπονητή, για την ώρα, Στιλ να μη δείχνει πως έχει τις λύσεις που απαιτεί η κρισιμότητα της κατάστασης. Η ήττα απέναντι στη Δόξα εμφάνισε ακόμα μία φορά τα πάρα πολλά δημιουργικά προβλήματα που υπάρχουν. Συμπλήρωσε δύο μήνες δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, με τη καταμέτρηση να συνεχίζεται και σήμερα ναι μεν θέλει να πάρει το τρίποντο όμως είναι άγνωστο αν μπορεί να το καταφέρει.

Απουσίες/Επιστροφές

Ακόμα μία αγωνιστική που υπάρχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα αφού εκτός αποστολής βρίσκονται οι Σακό, Μπεριγκό, Τόρες και Ράσιτς.

Νέα Σαλαμίνα

Κατάσταση ομάδας

Ήττα εντός προγράμματος μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που υπέστη στην έδρα του Απόλλων. Σε κανένα σημείο του αγώνα δε θύμισε την ομάδα που βλέπαμε στο γήπεδο το τελευταίο καιρό, αλλά δεν είναι ανησυχητικό αυτός καθώς ειδικά το μήνα που μας πέρασε είχε δείξει σταθερότητα κόντρα σε αντιπάλους που στο ξεκίνημα θα είχε πολλά προβλήματα. Σαφώς πιο βατή η σημερινή αναμέτρηση, γι' αυτό άλλωστε θα ψάξει να κάνει τις ευκαιρίες της γκολ και να στείλει μήνυμα πως άφησε πίσω την ίσως χειρότερη θετική της εμφάνιση.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Μαουρίσιο και ο τιμωρημένος Νουρ.