Ουκρανία

Κατάσταση ομάδας

Παρά τις πολλές απουσίες, η Ουκρανία κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην Γερμανία, χάνοντας ωστόσο με 2-1. Η ομάδα του Σεφτσένκο βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο 49ο λεπτό με την μείωση να έρχεται στο 77ο λεπτό με τον ποιοτικό Μαλονόφσκι. Στην 3η θέση βρίσκονται σταθερά οι Ουκρανοί με ρεκόρ 3-7 και μόλις τρεις βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Πάρα πολλές οι απουσίες για ακόμα μία αγωνιστική. Πιο συγκεκριμένα θα λείψουν οι Ματβιένκο (μέσος), Πίατοφ (τερματοφύλακας), Κονοπλιάνκα (μέσος), Ζιντσένκο (μέσος), Μοράες (επιθετικός), Κρίφτσοβ (αμυντικός), Σουπριάγκα (αμυντικός), Μπουγιάλσκι (αμυντικός) ενώ θα απουσιάσει λόγω καρτών και ο βασικός επίσης Μαλινόφκσι (μέσος).

Ισπανία

Κατάσταση ομάδας

Χωρίς να δώσει το 100%, η Ισπανία κατάφερε να πάρει άλλο ένα τρίποντο, αυτή την φορά εντός έδρας με 1-0 κόντρα στην Ελβετία. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Οϊαρθάμπαλ στο 14ο λεπτό και από εκεί και ύστερα, η ομάδα του Ενρίκε δεν πίεσε αλλά και ούτε πιέστηκε από τον αντίπαλο, παίρνοντας έτσι σχετικά «άνετα» τρεις βαθμούς. Βρίσκεται σταθερά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-1 και 7 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι σημαντικοί Γιορέντε (μέσος) και Καρβαχάλ (μπακ).