Ουκρανία

Κατάσταση ομάδας

Οι πάμπολλες απουσίες που την ταλανίζουν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοιού έχουν ως αποτέλεσμα να είναι μία λειψή ομάδα και είναι ενδεικτική η βαριά ήττα (7-1) που υπέστη σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Παρίσι από την εθνική Γαλλίας. Ο Τσιγκάνκοβ ήταν αυτός που σημείωσε το γκολ της τιμής για το συγκρότημα από την Ανατολική Ευρώπη, με τον προπονητή Αντρέι Σεβτσένκο να προσπαθεί να παρατάξει ενδεκάδα της προκοπής προβαίνοντας σε αλλεπάλληλες κλήσεις. Η Ουκρανία έχει σαν προίκα από τους αγώνες του Σεπτέμβρη στον Όμιλο του Νations League τη νίκη επί της Ελβετίας (2-1) καθώς και τη βαριά ήττα από την Ισπανία (4-0).

Απουσίες/Επιστροφές

12 στελέχη της που συνήθως είναι στη 18αδα δεν είναι διαθέσιμα λόγω κορωνοιού.

Ενδεκάδα

Ουκρανία (4-2-2-2) : Μπούσκαν – Καραβάεβ, Τσεμπέρκο, Ζάμπαρνι, Μικολένκο – Σίντορτσουκ, Κοβαλένκο – Μαλινόβσκι, Σαπαρένκο – Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ.

Γερμανία

Κατάσταση ομάδας

H Eθνική Γερμανίας προβλημάτισε με την παρουσία της στο φιλικό αγώνα με την Τουρκία καθώς η άμυνα της πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές δεχόμενη τρία τέρματα που όμως ισοσκελίστηκαν από τα γκολ των Ντράξλερ, Νόιχαους και Βάλσμιντ στο τελικό 3-3. Ελαφρυντικό οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ από τον προπονητή Γιοακίμ Λεβ που θέλει να ανανεώσει την ομάδα αλλά και καλείται να προσαρμοστεί στις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με τον κορωνοιό. Όσο αφορά τον παρόντα θεσμό, οι Γερμανοί δεν έχουν ακόμα τρίποντο καθώς απέσπασαν ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) απέναντι σε Ισπανία κι Ελβετία.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς σοβαρά προβλήματα θα παραταχτούν οι Γερμανοί.

Ενδεκάδα

Γερμανία (3-4-3): Νόιερ – Γκίντερ, Ζίλε, Χάλστενμπεργκ – Κλόστερμαν, Κίμιχ, Κρόοζ, Γκόζενζ – Γκνάμπρι, Γκορέτσκα, Βέρνερ