Ουκρανία

Κατάσταση ομάδας

Το προηγούμενο κακό διάστημα με ένα σερί ηττών λόγω της ασθένειας Covid αποτέλεσε παρελθόν και επέστρεψε πλέον στα καλά αποτέλεσμα με τον καλύτερο τρόπο. Πήρε το εκτός έδρας 1-1 από την Γαλλία με μεγάλη δόση τύχης, καθώς δημιούργησε ελάχιστες φάσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ηττηθεί. Σαφώς πιο βατό το σημερινό παιχνίδι, το οποίο και πρέπει να κερδίσει αν θέλει να ελπίζει βάσιμα στη δεύτερη θέση. Εντός έδρας είναι πιο αποτελεσματική, ενώ συνήθως ανοίγει και τον ρυθμό της. Για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει σήμερα πάντως, θα πρέπει να είναι πιο δημιουργική απέναντι σε μία θεωρητικά κλειστή άμυνα.

Απουσίες/Επιστροφές

Θα απουσιάσουν ξανά λόγω τραυματισμού ο μέσος Στεπανένκο, ο μεσοεπιθετικός Τσιγκάνκοφ και ο επιθετικός Μπεσεντίν.

Ενδεκάδα

(4-3-3): Μπουσχάν - Καραβάεφ, Κριβτσόφ, Ματβιένκο, Μικολένκο - Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Ζιντσένκο - Μαλινόφσκι, Γιάρεμτσουκ, Ζουμπκόφ

Bet Info - Ουκρανία

Προέρχεται από 7/10 Over 2,5 και 4/7 G/G.

Φινλανδία

Κατάσταση ομάδας

Σε ένα εντυπωσιακό ματς αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας κόντρα στην Βοσνία με 2-2, σε ένα ματς όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο 55', αλλά με δύο γκολ του φορμαρισμένου Πούκι μέχρι το 77' είχε φέρει στα ίσια το ματς. Πολύ σημαντικό βαθμός, καθώς η Βοσνία είναι μία ομάδα από αυτές που θα παλέψει για την πρώτη δυάδα. Ακόμα ένα δύσκολο ματς θα δώσει σήμερα, ωστόσο έχει αποδείξει πως είναι ικανή να κάνει τη ζημιά έχοντας το εύκολο γκολ ακόμα και εκτός έδρας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σκοράρει εδώ και 9 σερί ματς μακριά από την έδρα της! Την ίδια λογική θα ακολουθήσει και σήμερα για ένα θετικό σκορ.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς απουσίες για το σημερινό παιχνίδι.

Ενδεκάδα

(3-5-2): Γιορόνεν - Τοίβιο, Αραγιούρι, Ραιτάλα - Άλχο, Σπαρβ, Καμαρά, Τέιλορ, Χαμαλάινεν - Πούκι, Ποχαμπάλο

Bet Info - Φινλανδία

Προέρχεται από 3 σερί G/G & Over 2,5.