Ουέσκα

Κατάσταση ομάδας

Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς έχει η Ουέσκα η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Κάντιθ. Αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν δύο τέρματα στο πρώτο μέρος. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά στο 46ο λεπτό δίχως να βρει «απάντηση» στο δεύτερο μέρος, παρότι δημιούργησε φάσεις. Σταθερά στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα του Ρόχο Μάρτιν με ρεκόρ 33-52 και 30 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο σημαντικός Ινσούα (αμυντικός) και ο αναπληρωματικός Βαλερά (τερματοφύλακας).

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Κατάσταση ομάδας

Σε μία αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, εντός έδρας με 2-2 απέναντι στην Οσασούνα. Προηγήθηκε δις στην αναμέτρηση με τους Μορθίγιο και Σανσέτ ωστόσο δέχθηκε δύο τέρματα με το σκορ να καθορίζεται στο 89ο λεπτό. Ο Μαρθελίνιο βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται καθώς βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 46-38 και 46 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι Αλβάρεζ (αμυντικός), Μπερσίτσε (αμυντικός), Κάπα (αμυντικός), Κατσία (μέσος), Λεκουέ (αμυντικός), Μουνιαίν (μέσος), Νολασκοαίν (μέσος) και Ζαράγκα (μέσος).