Οσέρ

Κατάσταση ομάδας

Η εικόνα της κόντρα στη Λε Μαν μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο κατάφερε να μπει με το δεξί στο 2020, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας. Χάρη στο τρίποντο αυτό η ομάδα του Φουρλάν έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 9 αγωνιστικών που έτρεχε, αυξάνοντας στους 6 την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο από την 5άδα παρέμεινε στο -10.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Γιαταρά (επιθετικός), Αντεοτί (μέσος), με τον Σοργκίκ (επιθετικός) να είναι φρέσκια απώλεια και τον Νγκαντό (μέσος) αντίθετα να επιστρέφει. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Λε Μαν ο Μερτζί (επιθετικός).

Bet Info - Οσέρ

Στο Under 2.5 τα 10 από τα 11 τελευταία της.

Σοσό

Κατάσταση ομάδας

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί στο έπακρο την έδρα της στο πρώτο της ματς για το 2020, και κόλλησε στο 1-1 κόντρα στην Παρί. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Νταφ συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ παράλληλα είδε τη διαφορά της από την 5άδα να αυξάνεται στους 5 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Τιουνέ (μέσος), Πρεβό (1ος κίπερ) ωστόσο φρέσκια απώλεια είναι ο Κααμπουνί (μέσος) ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω τραυματισμού του στο γόνατο!

Bet Info - Σοσό

Στο Under 2.5 τα 9 από τα 10 τελευταία της.