Οσέρ

Κατάσταση ομάδας

Έβγαλε αντίδραση την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αζαξιό, όπου κατάφερε να φύγει με το διπλό, επικρατώντας με 3-2. Χάρη στο τρίποντο αυτό η ομάδα του Φουρλάν έβαλε τέλος στο μικρό αρνητικό σερί 2 αγωνιστικών που μετρούσε, με τη διαφορά της ωστόσο από την 5άδα να παραμένει στο -11.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Γιαταρά (επιθετικός), Σοργκίκ (επιθετικός) με τον τιμωρημένο Αρκούς (αμυντικός) να είναι σήμερα εκτός.

Bet Info - Οσέρ

Τα 5 από τα 7 τελευταία της έχουν λήξει στο NG.

Σαμπλί

Κατάσταση ομάδας

Αγωνίστηκε στο ουδέτερο Σαρλετί (γήπεδο που παίζει η Παρί FC) την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Παρί, με την εικόνα της να κινείται σε μέτρια επίπεδα και να γνωρίζει δίκαια την ήττα με 2-1. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Λυζί επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα (είχε προηγηθεί νίκη με 3-0 εκτός κόντρα στη Σατορού), ενώ η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους 6 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός οι μαμιλόν (επιθετικός), Σαντελί (επιθετικός), Εϊκμαγιέρ (μέσος), Ταλό (επιθετικός) με τους Γκεζουΐ (επιθετικός) και Ποντεμέ (1ος κίπερ) να είναι φρέσκες απώλειες, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Μπολιέ (μέσος).

Bet Info - Σαμπλί

Στο NG οι 10 από τις 11 εξόδους της.