Ορλεάν

Κατάσταση ομάδας

Η εικόνα της ήταν μέτρια κόντρα στη Γκρενόμπλ την προηγούμενη αγωνιστική, όμως χάρη στις επεμβάσεις του κίπερ της Ρενό κατάφερε να φύγει αλώβητη από την έδρα της αντιπάλου της, αποσπώντας την ισοπαλία με 0-0. Παρά το θετικό της αποτέλεσμα η ομάδα του Ολέ Νικόλ συμπλήρωσε 2 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ αν και έχει μόλις 1 τρίποντο ως τώρα καταφέρνει να βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης, καθώς πλεονεκτεί στην ισοβαθμία έναντι των Καέν και Παρί.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός παραμένουν οι Πινό (αμυντικός), Μπενκαΐντ (επιθετικός) και Καμπό (στόπερ).

Bet Info - Ορλεάν

Έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στα 5 εντός έδρας παιχνίδια της έως τώρα, ενώ δεν έχει καταφέρει σε αυτή να πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη.

Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Η εικόνα της δεν ήταν κακή κόντρα στην Παρί την προηγούμενη αγωνιστική, όμως ένα λάθος της άμυνάς της ήταν αρκετό για να το πληρώσει ακριβά, γνωρίζοντας τελικά την εντός έδρας ήττα με 1-0. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο θετικό σερί 3 αγωνιστικών που μετρούσε η ομάδα του Ουσάι, η οποία υποχώρησε ξανά εντός της επικίνδυνης ζώνης, με τη διαφορά της από τη σωτηρία να είναι στο -1.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Λερόι (μέσος), σταθερά εκτός οι Μπουκαρί (επιθετικός), Φοφανά (αμυντικός), Ασάν (επιθετικός) ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο Κορντοβάλ (μπακ).

Bet Info - Σατορού

Διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σκοράρει μόλις 3 τέρματα ως τώρα.