Ομόνοια

Κατάσταση ομάδας

Στο ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση τη περασμένη Κυριακή, μπορεί να πιέστηκε, να πέρασε δύσκολες στιγμές όμως αυτό που μετράει είναι ότι στο τέλος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με έναν πολύτιμο βαθμό που τη κρατάει στη κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με αγώνες περισσότερους. Η φετινή χρονιά είναι μεταβατική, αλλά υπάρχει ενθουσιασμός που θυμίζει τα ένδοξα χρόνια του παρελθόντος. Ο Μπέργκ από το ξεκίνημα έχει επαναφέρει την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας, κι αυτό είναι ορατό από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μέχρι και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις προπονήσεις.

Απουσίες/Επιστροφές

Αρκετά τα προβλήματα τραυματισμών για τους γηπεδούχους, μιας και εκτός δράσης βρίσκονται οι Τζιώνης, Νικολάου, Χαραλάμπους, Λοίζου, Παναγιώτου, Μίκου, Παναγή και Ουζόχο.

Oλυμπιακός Λευκωσίας

Κατάσταση ομάδας

Η σταδιακή βελτίωση καλά κρατεί για τον Ολυμπιακό που ναι μεν αγνοεί τη νίκη μέχρι σήμερα, αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει καλύτερα δείγματα. Απέναντι στη Πάφο δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως έντονα είναι τα παράπονα για τη διαιτησία. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δε θέλει οι ποδοσφαιριστές του να αποπροσανατολιστούν από το στόχο τους και προσπάθησε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να διατηρήσει το πνεύμα μαχητικότητας των παικτών του στον υπερθετικό βαθμό, πιστεύοντας πως η πρώτη επιτυχία είναι θέμα χρόνου.

Απουσίες/Επιστροφές

Πρακτικά πλήρης η αποστολή.