Ολλανδία

Κατάσταση ομάδας

Φαίνεται να επανέρχεται η Ολλανδία σαν «μεγάλη» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς μετά από μία «κοιλιά» μερικών ετών, παρουσιάζει και πάλι ανταγωνιστικό πρόσωπο με ισχυρές προσωπικότητες. Τερμάτισε σαν 2η μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Γερμανία στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2020, στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση «ισοπέδωσε» με 5-0, εντός έδρας την αδύναμη Εσθονία περίπου δέκα μήνες πριν. Έφυγε από τον πάγκο της ομάδας ο Κόεμαν καθώς έγινε προπονητής της Μπαρτσελόνα, προσωρινός κόουτς είναι ο υπηρεσιακός Λοτεβέτζς.

Απουσίες/Επιστροφές

Απουσιάζουν από την αποστολή οι σημαντικοί Ντε Λιχτ (αμυντικός), Μπλιντ (μέσος) και Φαν Άανχολντ (μπακ).

Ενδεκάδα

(4-3-3): Σίλεσεν - Βίνταλ, Ακέ, Ντε Φράι, Φέλτμαν - Βαινάλντουμ, Γιογνκ, Φαν Ντε Μπεκ - Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Πρόμες.

Πολωνία

Κατάσταση ομάδας

Εξαιρετική πορεία διέγραψε και η Πολωνία στα προκριματικά του Euro 2020 τερματίζοντας στην 1η θέση του ομίλου της, αφήνοντας έξι βαθμούς πίσω της την Αυστρία και με όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Έχει βρει την απαραίτητη χημεία το σύνολο του Μπρζέτσεκ, στον τελευταία αγώνα νίκησε με 3-2 την Σλοβενία με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει για ακόμα ένα συνεχόμενο παιχνίδι.

Απουσίες/Επιστροφές

Θα απουσιάσει ο Λεβαντόφσκι (επιθετικός) καθώς πήρε άδεια, απών και ο Πίστσεκ (μπακ) ο οποίος αποσύρθηκε από την εθνική.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Σέζνι - Ρόυμπους, Μπέντναρεκ, Γκλικ, Μπερεζούσκι - Κριχόβιακ, Γκοράλσκι - Γκροζίσκι, Ζιελίνσκι, Σιμάνσκι - Πιόντεκ.