Ντιζόν

Κατάσταση ομάδας

Πολύ καλός βάση του απολογισμού της θεωρείτε ο 1ος γύρος για την Ντιζόν. Η ομάδα του Νταλ’Ολιό είναι μία από τις ομάδες, που αναμένεται να παλέψουν για τη σωτηρία τους. Έτσι η απόσταση 5 βαθμών που έχει αναπτύξει από την επικίνδυνη ζώνη, μόνο ως θετικό γεγονός μπορεί να χαρακτηριστεί! Στην τελευταία της αναμέτρηση δεν αποχαιρέτησε με ιδανικό τρόπο το 2017, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ανζέ.

*Την προηγούμενη Κυριακή αγωνίστηκε στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 3-2 εκτός έδρας από το Στρασβούργο (1-1 η κανονική διάρκεια).

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι Αμαλφιτάνο, Ρομπέρτ και Σέκα.

Bet Info - Ντιζόν

Τα 7 τελευταία παιχνίδι της έχουν λήξει στο Over 2.5, ενώ στα 5 από αυτά έχει επιβεβαιωθεί και το GG.


Μετζ

Κατάσταση ομάδας

Απογοητευτικός κρίνεται ο 1ος γύρος για την Μετς. Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν τραγικά τη σεζόν, και μόλις προς το τέλος του 2017 κατάφεραν κάπως να ανακάμψουν. Ο Αντζ που ανέλαβε την ομάδα μετά την απόλυση του Ινσμπέργκε, κατάφερε στα τελευταία της ματς πριν τη διακοπή να την συσπειρώσει. Το γεγονός αυτό λοιπόν έκανε να μειώσει την διαφορά της από την σωτηρία στους 8 βαθμούς. Μάλιστα στο τελευταίο της ματς αποχαιρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2017, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του μισητού αντιπάλου της Στρασβούργο!

*Την προηγούμενη Κυριακή αγωνίστηκε στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου πήρε την πρόκριση επικρατώντας εκτός έδρας με 4-2 της ερασιτεχνικής Ντανκέρκ.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι Ν’ Γκετ και ο κίπερ Ντιντιγιόν.

Bet Info - Μετζ

Οι 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της έχουν λήξει στο Over 2.5.


Μοιράσου το