Δυναμό Κιέβου

Κατάσταση ομάδας

Αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 39', κατάφερε να κερδίσει με 1-2 την Ιλικόβετς και να παραμείνει στην κορυφή του ουκρανικού πρωταθλήματος με 29 βαθμούς. Ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο σημερινό ματς, καθώς πρόκειται για έναν τελικό που θα ξεκαθαρίσει το ποια ομάδα θα πάρει την τρίτη θέση του Γιουρόπα Λιγκ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ντιναμό έχει το προβάδισμα στην μεταξύ τους ισοβαθμία καθώς υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων. Αυτό σημαίνει πως σήμερα θα παίξει για δύο αποτελέσματα και έτσι αναμένεται να βρίσκει κενούς χώρους όσο περνάει η ώρα. Προσεχτικά θα μπει πάντως στο ξεκίνημα.

Απουσίες/Επιστροφές

Έχει κάποια προβλήματα σήμερα, όπως άλλωστε εδώ και πολύ καιρό, με τους Τίμτσικ, Μπούρντα, Κόστεβιτς, Ρούσιν και Μπυγιάλσκι νε μένουν ξανά εκτός. Αμφίβολος είναι ο Ντάελουντ.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Μπουσχάν - Κετζίορα, Ζαμπάρνι, Ποπόφ, Μικολένκο - Τσιγκάνκοφ, Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Ροντρίγκες - Σεπέλεφ - Βέρμπιτς

Bet Info - Δυναμό Κιέβου

Έρχεται από 3/4 Over 2,5 και 5/6 No Goal.

Φερεντσβάρος

Κατάσταση ομάδας

Κέρδισε χωρίς προβλήματα με 1-3 την Ντιοσγκόρι και συνεχίζει να βρίσκεται με διαφορά πρώτη στο ουγγρικό πρωτάθλημα. Όλα τα λεφτά είναι όμως το σημερινό ματς. Έχοντας δείξει μέχρι τώρα ένα πολύ καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια του ομίλου, θέλει να κάνει την έκπληξη και να είναι αυτή που θα περάσει στην τρίτη θέση και στο Γιουρόπα Λιγκ. Αναγκαστικά πρέπει να κυνηγήσει μόνο το τρίποντο και για να το καταφέρει θα πρέπει να σκοράρει, όπως έκανε μέχρι στιγμής σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. Λογικό να παίξει με επιθετικό σχήμα και όσο περνάει η ώρα να ανοίγεται.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν υπάρχουν απουσίες στο σημερινό παιχνίδι.

Ενδεκάδα

(4-5-1): Ντίμπουζ - Λόβρενσικς, Φρίμπονγκ, Μπλάζιτς, Χάιστλερ - Ζούμπικοφ, Σίγκερ, Καρατίν, Σαμάλια, Ενγκουγιέν - Ίσαελ

Bet Info - Φερεντσβάρος

Έρχεται από 6/8 Over 2,5 και 5/7 No Goal.