Νορβηγία

Κατάσταση ομάδας

Η Νορβηγία δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2020, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του ομίλου πίσω από Ισπανία και Σουηδία, ωστόσο φιλοδοξεί σήμερα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Nations League. Με πρωτεργάτη το αστέρι της ομάδας, τον Χάαλαντ, θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί παίρνοντας προβάδισμα στην κορυφή του ομίλου. Το πρόσφατο σερί της το 2019 ήταν εξαιρετικά με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες, έχοντας κερδίσει από 2 φορές τη Μάλτα και τα Νησιά Φερόε, μένοντας στην ισοπαλία κόντρα σε Σουηδία, Ισπανία και Ρουμανία στα δυνατά τεστ της. Ο Λαρς Λάγκερμπερκ δεν θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές και προφανώς δεν θα αποχωριστεί το κλασικό 4-2-2, σε ένα ικανό επιθετικά σύστημα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός είναι ουσιαστικά μόνο ο μέσος Νόρντβαϊτ, χωρίς να υπάρχουν άλλες σημαντικές απώλειες.

Ενδεκάδα

(4-2-2): Νάιλαντ - Σβένσον, Ρετζινίουσεν, Άγερ, Μέλινγκ - Ντάειλι, Μπέργκε, όντεργκαρντ, Φόσουμ - Κινγκ, Χάαλαντ.

Bet Info - Νορβηγία

Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της εμφάνισαν το G/G, ενώ τα 5 από τα 7 τελευταία το Under 2,5.

Αυστρία

Κατάσταση ομάδας

Η Αυστρία μπορεί να ηττήθηκε στο τελευταίο επίσημα παιχνίδι της με 1-0 από τη Λετονία, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί ως δεύτερη από τον όμιλό της (πίσω από την Πολωνία) στην τελική φάση του Euro 2020. Αρκετά φορμαρισμένη το 2019 με ένα σερί 6-1-1, χωρίς όμως να έχει παιχνίδια μεγάλης δυσκολίας, πλην από αυτά με τους Πολωνούς. Ο Φράνκο Φόντα θα κοιτάξει να μην ανοιχτεί και να κρατήσει το μηδέν πίσω στην άμυνα, περιμένοντας παράλληλα να χτυπήσει στην κόντρα, σε ένα παιχνίδι όμως που έχει αγωνιστικές απώλειες. Προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1 δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη μεσαία γραμμή, με τον Γκρέγκοριτς να είναι στην κορυφή και τον Ζάμπιτσερ να συγκλίνει από τα πλάγια.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο σημαντικός μπακ Αλάμπα, ενώ επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι μέσου Λάιμερ και Σοπφ, ο επιθετικός Αρναούτοβιτς και ο εξτρέμ Λάζαρο.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Στάνκοβιτς - Λάινερ, Νράγκοβιτς, Χιντέρεγκερ, Ούλμερ - Μπαουμγκάρτλινγκερ, Ιλσάνκερ, Ζάμπιτσερ, Σλάγκερ, Μπαουμγκάρτνερ - Γκρέγκοριτς

Bet Info - Αυστρία

Τα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της εμφάνισαν το Under 2,5 και τα 4 από τα 6 πρόσφατα το No Goal.