Νησιά Φερόε

Κατάσταση ομάδας

Αναμενόμενη συντριβή με 4-0 υπέστη στο τελευταίο της παιχνίδι, αφού αντιμετώπισε εκτός έδρας την κλάσης ανώτερη της Ισπανία. Πάντως η ομάδα του Όλσεν για σχεδόν 50' λεπτά είχε κρατήσει στο 1-0 τους Ισπανούς, όμως τελικά δεν άντεξε το σφυροκόπημα τους μέχρι το τέλος. Αυτή λοιπόν ήταν η 6η διαδοχική της ήττα στον όμιλο, ενώ συνεχίζει να φιγουράρει στον πάτο και στα τελευταία 4 παιχνίδια της θα προσπαθήσει να αποφύγει να επιβεβαιώσει προγνωστικά, και να μην τερματίσει στην τελευταία της θέση.

Bet Info - Νησιά Φερόε

Και στις 6 αναμετρήσεις της στον όμιλο έχει δεχθεί το λιγότερο 2 τέρματα, ενώ συνολικά έως τώρα έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 20 φορές.

Ρουμανία

Κατάσταση ομάδας

Αντιμετώπισε στο τελευταίο της την Μάλτα εντός έδρας, με το 1-0 να είναι λίγο βάση των αρκετών ευκαιριών που σπατάλησε, ενώ σε γενικές γραμμές δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Όπως και να έχει με το τρίποντο αυτό η ομάδα του η ομάδα του Κόντρα παραμένει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, καθώς βρίσκεται μόλις στο -1 από την 2η Σουηδία, ενώ οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι κρίσιμες για τον στόχο της, αφού θα αντιμετωπίσει εκτός τη Νορβηγία και την προτελευταία αγωνιστική τους Σουηδούς!

Bet Info - Ρουμανία

Στο Over 2.5 οι 5 από τις 6 αναμετρήσεις της στον όμιλο.