Νις

Κατάσταση ομάδας

Μία μικρή ακτίδα αισιοδοξίας ξεπρόβαλε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς έβγαλε αντίδραση κόντρα στη Λανς, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας. Χάρη στο τρίποντο αυτό η ομάδα του Ουρσεά έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 5 αγωνιστικών που έτρεχε, με την διαφορά της πάντως από την 5άδα να είναι στο -10.

Απουσίες/Επιστροφές

Στα πιτς σταθερά οι Ντάντε (Α), Ντανίλο Μπαρμπόσα (Μ), Σνιντερλέν (Μ), Ρόνι Λόπες (Ε) ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο Ατάλ (Α).

Bet Info - Νις

Η εστία της έχει παραβιαστεί και στα 10 εντός της.

Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Επιεικώς τραγικό πρόσωπο παρουσίασε στο ντέρμπι μίσους κόντρα στη Λυών την προηγούμενη αγωνιστική, όπου γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 5-0. Πάντως οι στεφανουά είχαν μεγάλο ελαφρυντικό για την εικόνα τους, αφού τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν χτυπηθεί δυνατά από των covid-19, ενώ στο ματς με τους λυωνέ πήγαν με ούτε λίγο ούτε πολύ 7 απουσίες! Η ήττα αυτή ήταν η 3η διαδοχική για την ομάδα του Πιελ, η οποία μετράει πλέον 5 αγωνιστικές δίχως τρίποντο, με την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στο +4.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή των Ντεμπισί (Α), Μουκουντί (Α), Μονέ Πακέ (Ε) εκτός σταθερά οι Ρέτσος (Α), Καζρί (Ε), Μασόν (Α), Μπάγιτς (2ος κίπερ), ενώ στην αποστολή δεν μπήκε ο Σισέ που ήρθε δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 9 από τα 11 εκτός της.