Νιούκαστλ

Κατάσταση ομάδας

Καραντίνα με πολλά σκαμπανεβάσματα πέρασε η Νιουκάστλ η οποία τον Απρίλη πουλήθηκε αρχικά από τον Άσλει σε Σαουδάραβες έναντι τριακοσίων εκατομμυρίων λιρών. Ωστόσο φαίνεται ότι η κυβέρνηση βάζει στοπ σε αυτή την πώληση και έτσι όλα πλέον είναι ανοιχτά. Στα αγωνιστικά η ομάδα του Μπρους βρίσκεται σταθερά στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 25-41 και 35 βαθμούς ενώ στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση νίκησαν με 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένει ο σημαντικός Βίλεμς (αμυντικός) και ο αναπληρωματικός Κόλμπακ (μέσος), αμφίβολοι παραμένουν οι βασικοί Κλαρκ (αμυντικός), Ντούμπετ (αμυντικός) τα αδέργια Λονγκσταφ (μέσοι) καθώς και ο ημιβασικός Γκέιλ (επιθετικός).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Κατάσταση ομάδας

Μεγάλη «σφαγή» δέχθηκε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 στην έδρα της Άστον Βίλα. Οι «λεπίδες» πέτυχαν γκολ το οποίο πέρασε ξεκάθαρα την γραμμή του τέρματος, γκολ το οποίο ωστόσο δεν μέτρησε ποτέ. Σκέφτονται να κινηθούν νομικά οι άνθρωποι της ομάδας καθώς αυτό τους στέρησε πόντους στην μάχη τους για ένα «εισιτήριο» για το Champions ή Europa League της επόμενης περιόδου. Πλέον η ομάδα του Γουάιλντερ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 30-25 και 44 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Αμφίβολοι οι σημαντικοί Φλεκ (μέσος) και Ο΄Κόνελ (αμυντικός).