Νιόρ

Κατάσταση ομάδας

Το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει φέτος εκτός έδρας πλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας εύκολα την ήττα με 3-1 από την Οσέρ. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Πασί επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα (είχε προηγηθεί νίκη με 1-0 εντός κόντρα στη Βαλενσιέν), ενώ η διαφορά της από την απευθείας σωτηρία παρέμεινε στο -2.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή των Παρό (αμυντικός), Λουτέ (επιθετικός) με τους Αλαγκμπέ (κίπερ), Μπενά (μέσος), Πασί (αμυντικός) να παραμένουν εκτός, ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο Ντα Κόστα (αμυντικός).

Bet Info - Νιόρ

Στο NG τα 10 από 13 εντός έδρας παιχνίδια της.

Νανσί

Κατάσταση ομάδας

Προβληματικό πρόσωπο παρουσίασε σε ακόμη ένα παιχνίδι της, αφού την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κλερμόν. Αυτή ήταν η 3η απανωτή ήττα για την ομάδα του Γκαρσία, η οποία πλέον μετράει 7 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ η διαφορά της από την 5άδα εκτοξεύθηκε στο -14.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός οι Βάγκνερ (επιθετικός), Καραμοκό (αμυντικός), Λεφέβρ (μέσος) με φρέσκες απώλειες να είναι οι Σισοκό (μέσος) και ο Σις (αμυντικός), ενώ έπειτα από αρκετό καιρό είναι στην αποστολή ο Μαρκετί (μέσος).

Bet Info - Νανσί

Στα 2-3 γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία της, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και το GG.