Νιόρ

Κατάσταση ομάδας

Βγάζοντας ένα αρκετά καλό πρόσωπο επιθετικά, αλλά προβληματίζοντας παράλληλα στα μετόπισθεν, κατάφερε να πάει με θετικό τρόπο στη διακοπή, αφού στο τελευταίο της ματς επικράτησε με 4-3 εκτός έδρας της Σοσό. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ντεσάμπρ άφησε γρήγορα πίσω της την συντριβή που είχε υποστεί από την Πο (4-1 εκτός), ενώ βρίσκεται μόλις στο -1 από την 2άδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Δυνατή απώλεια του Ζακόμπ (Ε), ενώ εκτός είναι και οι χρήσιμοι Μπενά (Μ), Πασί (Α), Κογιαλίπου (E) και Τζιγκλά (Μ) με τον Παρό (Α) αντίθετα να επιστρέφει.

Bet Info - Νιόρ

Έχει βρει δίχτυα στις 8 από τις 9 αναμετρήσεις της ως τώρα.

Ντάνκερκ

Κατάσταση ομάδας

Πραγματοποιώντας μία κακή εμφάνιση πήγε με αρνητικό τρόπο στη διακοπή, αφού στην τελευταία της αναμέτρηση γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Παρί, ενώ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει το τελικό σκορ αν η αντίπαλός της δεν παρουσίαζε αστοχία στις αρκετές φάσεις που δημιούργησε στα καρέ της. Έπειτα και την ήττα αυτή η ομάδα του Μερκεντάλ επέστρεψε άρον άρον στα αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο διατηρεί διαφορά +4 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Απουσίες/Επιστροφές

Φρέσκες απώλειες οι Μπα (Α), Σι (Α) ενώ στα πιτς παραμένουν οι Μπρουνέλ (Μ), και Κετκεοφονφον (Ε), με τον Κεμπάλ (Μ) αντίθετα να επιστρέφει.

Bet Info - Ντάνκερκ

Στο Under 2.5 τα 8 από τα 10 ματς που έχει δώσει.