Νιμ

Κατάσταση ομάδας

Επιεικώς απαράδεκτη χαρακτηρίζεται η εικόνα της την προηγούμενη αγωνιστική, αφού δεν εκμεταλλεύθηκε στο ελάχιστο το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 44' κόντρα στη Μετς, γνωρίζοντας μάλιστα την εντός έδρας ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα για την ομάδα του Αρπινόν, η οποία πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ στα τελευταία της βγάζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Απουσίες/Επιστροφές

Σημαντικές οι επιστροφές των Φερχάτ (Μ), Λαντρέ (Α) και Κούμπας (Μ), με τον Μέλινγκ (Α) αντίθετα να παραμένει εκτός, ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο Μαρτίνεζ (Α).

Bet Info - Νιμ

Στο NG οι 6 από τις 9 αναμετρήσεις της.

Ανζέ

Κατάσταση ομάδας

Κακό πρόσωπο παρουσίασε κόντρα στη Νις την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας εύκολα την εντός έδρας ήττα με 3-0. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο θετικό σερί 2 αγωνιστικών που μετρούσε η ομάδα του Μουλέν, η οποία συνεχίζει σταθερά είναι η αλήθεια να προβληματίζει με την αμυντική της εικόνα, έχοντας διατηρήσει μόλις σε 2 ματς ανέπαφη την εστία της.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός ο Εμπός (Α), με φρέσκια απώλεια να είναι ο Μπουφάλ (Ε), ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Καπέλ (Ε) και Ελ Μελαλί (Ε).

Bet Info - Ανζέ

Στο Over 2.5 τα 5 από τα 6 τελευταία της.