Νέα Σαλαμίνα

Κατάσταση ομάδας

Τη διαρκή ανοδική της πορεία θέλει να πιστοποιήσει η ομάδα του Πουρσαιτίδη, που μετά το αρκετά μέτριο ξεκίνημα δείχνει να βρίσκει ρυθμό έχοντας μάλιστα δύο σερί νίκες. Επιθυμία των ερυθρολεύκων είναι να αποφύγουν τα νεκρά διαστήματα, που είναι αυτά που ουσιαστικά χαλάνε τις θετικές εντυπώσεις. Μόνο στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ένωση διατήρησε το μηδέν στην άμυνα, κι αυτό αποτελεί και σημερινό ζητούμενο, αν και δεδομένα το έργο απέναντι στους πρωταθλητές θα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Απουσίες/Επιστροφές

Κανένα πρόβλημα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός των γηπεδούχων.

ΑΠΟΕΛ

Κατάσταση ομάδας

Κατάφερε ακόμα μία φορά να μην ηττηθεί στο Αζερμπαιτζάν διατηρώντας έτσι ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι Πορτοκαλί καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να ψάξουν την ευρωπαική διάκριση αν και το έργο μόνο εύκολο δεν είναι. Στο πρωτάθλημα έχουν ξεκινήσει μόνο με νίκες, ενώ έχει ήδη καταφέρει να πανηγυρίσει και το Σούπερ Καπ. Ο Ντολ έχει βάλει σε πρώτο πλάνο τη πειθαρχία, προσπαθώντας έτσι να υπάρξει ισονομία. Ο Γερμανός έχει κερδίσει το αποδυτήρια, με τους ποδοσφαιριστές του πάντως να τον δικαιώνουν σε κάθε ευκαιρία.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν είναι λίγες οι απουσίες για τους πρωταθλητές, μιας και ο Ντολ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντε Βινσέντι, Ιωάννου, Γιάκολις, Ζοαοζίνιο και Μπέζιακ.