Νανσί

Κατάσταση ομάδας

Το παιχνίδι της κόντρα στη Γκρενόμπλ την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε, λόγω της καραντίνας στην οποία είχε τεθεί η αντίπαλός της. Το τελευταίο της ματς ήταν κόντρα στη νεοφώτιστη Δουνκέρκη που ήταν βελτιωμένη, ωστόσο αν και δυσκολεύθηκε είναι η αλήθεια να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της, επικράτησε τελικά με 2-1 εντός έδρας. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Γκαρσία επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 2 αγωνιστικές, όμως δε μπορούμε να μη σταθούμε στο ότι σε ακόμη ένα παιχνίδι της φέτος δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός σταθερά οι Ακισί (Μ), Ντο (Ε) και Μεργκέμ (Μ), με φρέσκια απώλεια να είναι Σις (Α) ωστόσο επιστρέφει ο Τριμπουλέ (Ε).

Bet Info - Νανσί

Έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα 7 από τα 8 ματς που έχει δώσει.

Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Κλήθηκε να αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της καθώς έχει χτυπηθεί από τον covid-19, και το γεγονός αυτό το πλήρωσε γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Παρί. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο μικρό θετικό σερί 2 αγωνιστικών που μετρούσε η ομάδα του Ουσάι, η οποία παραμένει ωστόσο στα χαμηλά στρώματα και στο +1 από την επικίνδυνη 3άδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι καραντινάτοι Μουλουμπού (Μ), Κορντοβάλ (Α), Μοραντέ (Α), Τορμάν (Ε), Φαμπρί (Τ), αλλά και οι τραυματίες Γκονζάλβες (Ε), Νουρί (Μ) ενώ άμεση είναι ήταν η επιστροφή του Μπουκαρί (E) στα πιτς. Στην αποστολή επανήλθαν οι Σισέ (Α) και Αλαντούρ (Α).

Bet Info - Σατορού

Στα 2-3 γκολ τα 4 τελευταία της.