Νανσί

Κατάσταση ομάδας

Πέτυχε ένα θαύμα την Τρίτη, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, έμεινε με 10 στο 54', αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας κόντρα στη Βαλενσιέν! Ονειρικό το ξεκίνημα της ομάδας του Γκαρσία στο 2021 λοιπόν, αφού έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 9 αγωνιστικών που έτρεχε, ενώ αναρριχήθηκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης με την διαφορά της από αυτή να είναι στο +2.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Λατουσέν (Α), σταθερά στα πιτς ο Μπασί (Μ), ενώ φρέσκες και σημαντικές απώλειες είναι οι Αγκ (Ε), Μπιτόν (Ε), Σεκά (Α)! Επιστροφή αντίθετα στην αποστολή του Λεφέβρ (Μ).

Bet Info - Νανσί

Μαζί με την Σαμπλί διαθέτουν τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί 28 τέρματα.

Ρόντεζ Αβέριον

Κατάσταση ομάδας

Έβγαλε ξανά αμυντικά θέματα, όμως απέφυγε τα χειρότερα, αποσπώντας την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Νιορ. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Πεϊλεράντ, όπου συμπλήρωσε 13 αγωνιστικές δίχως νίκη, με τη διαφορά της από την σωτηρία να είναι πλέον στον πόντο.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένουν στα πιτς οι Τερτερό (Μ), Αλεγκέ (Μ) με φρέσκες απώλειες να είναι οι Σανάια (Α), Ενρί (Μ) και ο καραντινάτος Γκεγέ (E). Επιστροφή αντίθετα των Σουγκρανί (Α), Κερουάνταν (Ε), Μπουασιέ (Α).

Bet Info - Ρόντεζ Αβέριον

Μόλις σε 1 από τις 18 αναμετρήσεις της έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της.