Μπέρνλι

Κατάσταση ομάδας

Για άλλη μία χρονιά κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην κατηγορία η Μπέρνλι η οποία τερμάτισε στην 17η θέση, στο +11 από τις θέσεις που οδηγούσαν στον υποβιβασμό. Και πάλι στο τιμόνι της ομάδας ο Ντάις ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Μία από τα ίδια και φέτος για την Μπέρνλι που πραγματοποίησε μόλις μία μεταγραφή, τον Κόλινς (αμυντικός) από την Στόουκ. Ο μικρός αναμένεται να έχει αναπληρωματικό ρόλο στην ομάδα. Σε σύνολο τεσσάρων φιλικών, η «αρμάδα» του Άγγλου προπονητή κατάφερε να πάρει τρεις νίκες.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός και την φετινή σεζόν παραμένουν οι Λονγκ (αμυντικός) και Στέφενς (μέσος).

Μπράιτον

Κατάσταση ομάδας

Τίποτα το ιδιαίτερο από την Μπράιτον την περσινή περίοδο, τερμάτισε στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς. Παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας ο Πότερ, αποκτήθηκαν οι Σαρμιέντο (μέσος), Μβέπου (μέσος), Σέρπεν (τερματοφύλακας) και Μιτόμα (μέσος), όλοι αναμένεται να έχουν κυρίως αναπληρωματικό ρόλο. Έφυγε με μεταγραφή 60 εκατομμυρίων ο βασικός Γουάιτ (στόπερ) για την Άρσεναλ, στα φιλικά η ομάδα είχε μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι σημαντικοί Μπερν (αμυντικός), Καισέδο (μέσος), Λάμπτει (μπακ), Σέρπεν (τερματοφύλακας) και Γουέλμπεκ (επιθετικός).