Μπέρνλι

Κατάσταση ομάδας

Δεν την φόβισε ούτε ο ποιοτικός αντίπαλος ούτε η δύσκολη έδρα, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει μία τεράστια νίκη απέναντι στην Μπόρνμουθ με 3-1. Η Μπέρνλι έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες και εν τέλει μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο. Η ομάδα του Ντις δεν άφησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον αντίπαλο να απειλήσει μέσα από την περιοχή, έβγαλε αντεπιθέσεις όποτε έπρεπε και κατάφερε έτσι να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς που την ξεκόλλησαν από τις θέσεις κοντά στον υποβιβασμό. Στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα πλέον με ρεκόρ 40-60 και 36 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένει ο Κράουτς (επιθετικός) καθώς και ο Λένον (μέσος) απουσίες μακροχρόνιες, δεν επηρεάζουν την σύσταση της αρχικής ενδεκάδας.

Κάρντιφ

Κατάσταση ομάδας

Έκανε ότι μπορούσε η Κάρντιφ στην έδρα της ποιοτικής Μάντσεστερ Σίτι εκεί όπου δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, έπαιξαν κυρίως αμυντικό ποδόσφαιρο χωρίς ωστόσο να βγουν ποτέ σε γρήγορες αντεπιθέσεις καθώς τόσο η επιθετική όσο και η μεσαία γραμμή βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα. Έτσι πλέον η ομάδα του Γουόρμοκ βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 28-61 και 28 βαθμούς. Όλο και λιγοστεύουν οι ελπίδες για σωτηρία.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο σημαντικός Μπάμπα (στόπερ) καθώς και ο σημαντικός Πάτερσον (επιθετικός).