Μπέρνλι

Κατάσταση ομάδας

Τέλος σε ένα αήττητο σερί πολλών αγωνιστικών μπήκε για την Μπέρνλι που δέχθηκε ταπεινωτική ήττα με 5-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν μόλις ένα σουτ σε κάτι παραπάνω από ενενήντα λεπτά και μάλιστα εκτός στόχου! Πλέον η ομάδα του Ντάις βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 34-45 και 39 βαθμούς. Ωστόσο αυτό που έμεινε από την αναμέτρηση ήταν το ρατσιστικό πανό που πέταξε με ναυλωμένο αεροπλάνο πάνω από το «Έτιχαντ» με τους παίκτες της Μπέρνλι να νιώθουν ντροπή για τον συγκεκριμένο τους οπαδό.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός  σταθερά ο σημαντικός Μπαρντς (επιθετικός), αμφίβολοι οι ημιβασικοί Γκούντμουνσον (μέσος), Γούντ (επιθετικός) και Μπράντι (μέσος).

Γουότφορντ

Κατάσταση ομάδας

Μπορούσε να κερδίσει πολλά περισσότερα από την αναμέτρηση η Γουότφορντ η οποία εν τέλει αρκέστηκε στον βαθμό (1-1), εντός έδρας απέναντι στην Λέστερ. Αν και δεν μπήκε στην αναμέτρηση με τους καλύτερους οιωνούς, κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις με τις τελικές προσπάθειες των επιθετικών ωστόσο να σταματάνε πάνω στον εκπληκτικό Σμάιχελ. Το μόνο που κατάφεραν τα «ελάφια» ήταν να ισοφαρίσουν στο τέλος με φοβερό γυριστό του Ντόσον. Ανέβηκε στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Πίρσον με ρεκόρ 28-45 και 28 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός ο σημαντικός Ντελοφέου (επιθετικός) καθώς και οι αναπληρωματικοί Γιάανματ (επιθετικός) και Σαξές (μέσος).