Μπενφίκα

Κατάσταση ομάδας

Αν και βρισκόταν για πολλές αγωνιστικές στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με διαφορά μάλιστα από την δεύτερη Πόρτο, η Μπενφίκα δεν κατάφερε να βρίσκεται και μετά την διακοπή στην κορυφή καθώς συνεχόμενες απογοητευτικές εμφανίσεις την έριξαν βαθμολογικά. Μόλις μία νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης, η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να ανασυγκροτηθεί. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, η «αρμάδα» του Λάγκε αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Σετουμπάλ.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν υπάρχουν απουσίες ή προβλήματα τραυματισμών.

Τοντέλα

Κατάσταση ομάδας

Αν και πραγματοποίησε ένα ιδανικό ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος, η Τοντέλα δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις καλές και πειστικές εμφανίσεις καταφέρνοντας όχι μόνο να μην βρίσκεται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα αλλά να βρίσκεται και μόνιμα στην τελευταία πεντάδα. Παραμένει για πολλές αγωνιστικές και αυτή χωρίς νίκη, στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, εντός έδρας απέναντι στην Μποαβίστα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο βασικός Μουφί (αμυντικός) ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι για αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Ιούνη, αμφίβολος ο αναπληρωματικός Σάντσεζ (μέσος) με χτύπημα στον ώμο.