Μπελενένσες

Κατάσταση ομάδας

Επιτέλους νίκη για την Μπελενένσες, με 1-0 στην έδρα της Τοντέλα. Πίεσε όσο έπρεπε, αντεπιτέθηκε τις σωστές στιγμές με αποτέλεσμα να πετύχει και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 48ο λεπτό με τον Λίσα. Πλέον η ομάδα του Ριμπέιρο βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 9-18 και 14 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός ο αναπληρωματικός Καού (αμυντικός), Ταβάρες (μέσος), Γκονσάλο (μέσος) και Ντιόγκο (επιθετικός) δεν επηρεάζουν.  

Πόρτο

Κατάσταση ομάδας

Νίκη απέναντι στην αδύναμη Κάζα Πία πήρε η Πόρτο, με 3-0 στα πλαίσια του Λιγκ Καπ με τον Κονσεισάο να χρησιμοποιεί αρκετούς δευτεροκλασάτους παίκτες. Στα του πρωταθλήματος, έπαιξε όσο έπρεπε και πήρε τους τρεις βαθμούς με 2-0, εντός έδρας απέναντι στην Πάκος Φερέιρα. Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Ντιαγέ με τον Ζε Λουίς να «κλειδώνει» το τρίποντο στο 77ο. Σταθερά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι «δράκοι» με ρεκόρ 24-5 και 31 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Οριστικά εκτός οι αναπληρωματικοί Μπαρό (μέσος), Σαράβια (αμυντικός) και Ουρίμπε (μέσος). Επιστρέφει ο Νακαζίμα (μέσος).