Μονπελιέ

Κατάσταση ομάδας

Έβαλε δύσκολα στην αήττητη εντός έδρας Λιλ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει έστω το βαθμό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Αυτή ήταν η 2η σερί ήττα για την ομάδα του Ζακαριάν, η οποία συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ είδε τη διαφορά της από την 4η θέση να αυξάνεται στους 6 βαθμούς. Την Τετάρτη αγωνίστηκε στο Λιγκ Καπ, όπου αποκλείστηκε από τη Ρεμς γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0, πληρώνοντας ουσιαστικά το γεγονός ότι από το 69' αγωνιζόταν με 10 παίχτες.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Μέντες, σταθερά εκτός ο Φερί, φρέσκια απώλεια ο Ρίστιτς.

Bet Info - Μονπελιέ

Στο combo GG&Over 2.5 τα 4 τελευταία της.

Μπρεστ

Κατάσταση ομάδας

Σε ένα ματς που τόσο αυτή όσο και η αντίπαλός της Νις σπατάλησαν εντελώς τις φάσεις που δημιούργησαν, τελικά παραχώρησε την εντός έδρας ισοπαλία με 0-0. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Νταλ' Ολιό συμπλήρωσε 2 αγωνιστικές δίχως νίκη, ωστόσο η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη παρέμεινε στο +6. Την Τετάρτη αγωνίστηκε στο Λιγκ Καπ, όπου εκμεταλλεύθηκε τον παράγοντα έδρα για να πάρει την πρόκριση, επικρατώντας με 2-0 της Μπορντό.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Μπελό, Ν'Γκομά με τον Οτρέ να είναι φρέσκια απώλεια και τους Γκραντσίρ, Σαρμπονέ, Λασνέ και Καρντονά αντίθετα να επιστρέφουν.

Bet Info - Μπρεστ

Έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στις 7 από τις 8 εξόδους της.