Μονακό

Κατάσταση ομάδας

Συνεχίζει με το πόδι πατημένο στο γκάζι, καθώς την Κυριακή επικράτησε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1, κόντρα στη Ναντ εκτός έδρας. Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για την ομάδα του Κόβατς, η οποία έφτασε τις 7 αγωνιστικές αήττητη, ενώ κοιτάει μέχρι και την κορυφή πλέον, με την διαφορά της από την πρωτοπόρο Λιλ να είναι στο -6.

Απουσίες/Επιστροφές

Παραμένει σταθερά εκτός ο Γκέλσον Μάρτινς (Ε), επιστροφή του Αγκιλάρ (Α), ενώ στην αποστολή έπειτα από αρκετό καιρό βρίσκεται και ο Φάμπρεγας (Μ).

Bet Info - Μονακό

Στο Over 2.5 τα 18 από τα 22 παιχνίδια της.

Νις

Κατάσταση ομάδας

Βήματα προς τα πίσω έκανε την Κυριακή, όπου πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση, γνωρίζοντας έτσι την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σεντ Ετιέν. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Ουρσεά επέστρεψε άρον άρον στα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ πλέον κοιτάει και τι γίνεται προς τα κάτω, καθώς η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους 8 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός σταθερά οι Ντάντε (Α), Ατάλ (Α) και Ντανίλο Μπαρμπόσα (Μ), επιστροφή αντίθετα των Σνιντερλέν (Μ), Ρόνι Λόπες (Ε) ενώ στην αποστολή βρίσκεται και το τελευταίο της απόκτημα Τοντιμπό (Α).

Bet Info - Νις

Στο Under 2.5 τα 7 από τα 10 εκτός της.