Μονακό

Κατάσταση ομάδας

Πλήρωσε ακριβά στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή, το μέτριο πρόσωπο αλλά και την αδυναμία της να βρει λύσεις στις απουσίες που αντιμετώπιζε, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπρεστ. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Κόβατς επέστρεψε άρον άρον στα αρνητικά αποτελέσματα, αφού είχε προηγηθεί η νίκη-θρίλερ κόντρα στο Στρασβούργο (3-2 εντός), ενώ συνεχίζει να παράλληλα σε ακόμη ένα παιχνίδι της έβγαλε αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός σταθερά λόγω τιμωρίας ο βασικός Ντισασί (αμυντικός), με τους Τσουαμενί (μέσος) και Σιντιμπέ (αμυντικός) αντίθετα να επιστρέφουν.

Bet Info - Μονακό

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 5 από τα 6 επίσημα παιχνίδια της.

Μονπελιέ

Κατάσταση ομάδας

Μπήκε απότομα φρένο στην ξέφρενη πορεία της, αφού την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή βρήκε τον δάσκαλό της, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Νιμ. Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη φετινή ήττα για την ομάδα του Ζακαριάν, η οποία εκτός του ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, δεν κατάφερε για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος να βρει δίχτυα. Μέσα στην εβδομάδα σήμανε συναγερμός στον σύλλογο, αφού 12 ατόμα (παίχτες και προσωπικό) είχαν βρεθεί θετική στον covid-19, ωστόσο τελικά μόνο 2 είναι εν τέλει τα τελικά επιβεβαιωμένα κρούσματα (ο Ζακαριάν και ο μέσος Μέντες).

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο καραντινάτος και βασικός Μέντες (μέσος), αλλά και το εργαλείο της Ρίστιτς (αμυντικός).

Bet Info - Μονπελιέ

Η εστία της έχει παραβιαστεί και στις 6 επίσημες αναμετρήσεις της, ενώ στις 5 από αυτές έχει επιβεβαιωθεί το combo GG&Over 2.5.