Μολδαβία

Κατάσταση ομάδας

Ακόμη μία ήττα πρόσθεσε στο φετινό «μπλοκάκι» της και στην 5η «στροφή» των προκριματικών του Euro 2020 η γηπεδούχος απόψε Μολδαβία. Η ομάδα του Σέμεν Άλτμαν επισκέφθηκε την Ισλανδία, σε ένα παιχνίδι που από το ξεκίνημα βρέθηκε να έχει ρόλο... «κομπάρσου», δέχθηκαν από νωρίς πίεση από τους γηπεδούχους και δεχόμενη ένα τέρμα στο πρώτο κι άλλα δύο στο δεύτερο, στο τέλος αρκέστηκε στην ήττα με το τελικό 3-0. Ήττα η οποία ήταν η τέταρτη για τους Μολβαδούς στον όμιλο και η οποία τους άφησε στους τρεις βαθμούς, όντας χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο στην 5η θέση.

Απουσίες/Επιστροφές

Ο μόνος απόντας απόψε για τους γηπεδούχους θα είναι ο Καταλίν Τσαρπ (Μ), ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με την Ισλανδία και είναι τιμωρημένος.

Ενδεκάδα

(4-3-3): Κοσέλεφ – Μουντράτς, Αρμάς, Γκράουρ, Ρίμπτσιουκ – Τουρτσάν, Τσεμποτάρου, Ιονίτα – Σουβόροφ, Τζινσάρι, Τσεμίρταν.

Bet Info - Μολδαβία

Μέχρι τώρα στα προκριματικά το σύνολο του Σέμεν Άλτμαν έχει αγωνιστεί εντός έδρας δύο φορές, όπου και στα δύο αυτά παιχνίδια έχει πετύχει ένα τέρμα.

Τουρκία

Κατάσταση ομάδας

Αν και βρέθηκε σε απόσταση... «αναπνοής» από την γκέλα, εν τέλει η φιλοξενούμενη απόψε Τουρκία κατάφερε και πέτυχε την τέταρτη νίκη της στην 5η «στροφή» των προκρματικών του Euro 2020. Η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές υποδέχθηκε εντός έδρας την «αδύναμη», αλλά όπως φάνηκε μαχητική, Ανδόρα, σε ένα παιχνίδι όπου από το ξεκίνημα πήρε τον ρόλο του... «αφεντικού», έχασε ένα... «κάρο» ευκαιρίες, δημιούργησε συνολικά 28(!) ευκαιρίες για γκολ, αλλά η «λύτρωση» ήρθε στο 89' από τον Τουφάν, ο οποίος πέτυχε το πολυπόθητο γκολ και έδωσε την νίκη με το «φτωχό» 1-0 στην εθνική του ομάδα. Με τον τρόπο αυτόν λοιπόν, οι Τούρκοι αν και... «καρδιοχτύπησαν» εν τέλει ανέβηκαν και εκείνοι στους 12 βαθμούς και συνέχισαν στην 2η θέση του ομίλου, όντας φυσικά σε ισοβαθμία με τις Γαλλία (1η) και Ισλανδία (3η).

Απουσίες/Επιστροφές

Με άδειο... «απουσιολόγιο» ταξίδεψαν στην Μολδαβία οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι και θα έχουν όλους τους παίκτες τους σε ετοιμότητα.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Γκιουνόκ – Ντεμιράλ, Σογιουντσού, Μέρας, Τσελίκ – Μπελόζογλου, Καχβετσί – Γιαλτσίν, Γιαζίτσι, Τσαλχάνογλου – Τοσούν.

Bet Info - Τουρκία

Με τουλάχιστον ένα τέρμα υπέρ έχει καταφέρει να ολοκληρώσει και τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει για τα προκριματικά το σύνολο του Σενιόλ Γκιουνές.