Μολδαβία

Κατάσταση ομάδας

Με το... αριστερό ξεκίνησε η Μολδαβία τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας του ομίλου και επιδιώκει να ξεμπλοκάρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μήπως καταφέρει να πετύχει κάτι καλό, πράγμα πολύ δύσκολο. Στο προηγούμενο επίσημο ματς, διασύρθηκε εντός έδρας με 4-1 (ήττα) από το Ισραήλ, μην καταφέρνοντας να συμμαζέψει την αμυντική της λειτουργία, γι' ακόμα ένα παιχνίδι. Σε φιλικό επίπεδο, κέρδισε 1-0 (εντός) το Αζερμπαϊτζάν, με τον εκλέκτορα της ομάδας να πραγματοποιεί πολλές αλλαγές και συνάμα δοκιμές στο αρχικό σχήμα.

Απουσίες/Επιστροφές

Οι πολύτιμοι Αρμάς, Κάρπα και Νικουλέσκου, έχουν τεθεί νοκ-άουτ για το σημερινό (1/9). Σημαντική η επιστροφή του πολύπειρου Επουρεάνου (στόπερ) στην εθνική ομάδα.

Ενδεκάδα

Namasco - Posmac, Bolohan, Epureanu - Jardan, Ionita, Cojocari, Reabciuk - Platica, Costrov - Damascan

Αυστρία

Κατάσταση ομάδας

Πολύ θετική παρουσία στο EURO 2020, με το αντιπροσωπευτικό σύνολο της Αυστρίας να φτάνει έως τους «16», εκεί όπου αποκλείστηκε -με τα χίλια ζόρια- στην παράταση από την Ιταλία (1-1 κανονική διάρκεια, 2-1 παράταση). Με ηγέτη τον Αλάμπα, θα επιδιώξει εκ νέου να βρεθεί σε μια μεγάλη τελική φάση διοργάνωσης, αυτή του Μουντιάλ 2022 στα γήπεδα του Κατάρ, μήνα Νοέμβρη. Μέχρι τώρα, στα προκριματικά έχει απολογισμό 1-1-1, με την ήττα στο προηγούμενο από την Δανία (4-0, εντός) να... πονάει την ομάδα των αυστριακών.

Απουσίες/Επιστροφές

Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό των αυστριακών, η απουσία του πολύπειρου Μπαουμγκάρντλινγκερ (μέσος), ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό.

Ενδεκάδα

Bachmann - Lainer, Dragovic, Hinteregger, Ulmer - Grillitsch Laimer, Sabitzer, Alaba, Baumgartner - Arnautovic