Μετζ

Κατάσταση ομάδας

Παρά τις απουσίες που αντιμετώπιζε, κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική την προηγούμενη αγωνιστική, και να αποσπάσει την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Ανζέ. Θετική λοιπόν κρίνεται η επανεμφάνιση του Αντονετί στον πάγκο της, με τη Μετς να συμπληρώνει 4 αγωνιστικές αήττητη, ωστόσο θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως ως τώρα δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή των βασικών Φοφανά (αμυντικός) και Μαιγκά (μέσος), ωστόσο παραμένει εκτός ο αρχησκόρερ της Νιανέ (επιθετικός).

Bet Info - Μετζ

Έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στα 7 παιχνίδια της ως τώρα.

Σέντ Ετιέν

Κατάσταση ομάδας

Έδειξε ότι δεν εκμεταλλεύθηκε την διακοπή για τις εθνικές, αφού στην επιστροφή της πραγματοποίησε μία ακόμη κακή εμφάνιση, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Νις. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα για την ομάδα του Πιέλ, η οποία συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ σε αυτά τα 4 παιχνίδια έχει δεχθεί ούτε λίγο ούτε πολύ 10 τέρματα, την ώρα που στα προηγούμενα 3 είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της!

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός σταθερά ο Κολοτζιετζάκ (αμυντικός), ο κίπερ Ρουφιέ, ο Ντεμπισί (αμυντικός) και ο Αμπί (επιθετικός), με φρέσκια απώλεια να είναι ο καραντινάτος Μουκουντί (αμυντικός), ωστόσο επιστρέφει ο Καζρί (επιθετικός).

Bet Info - Σέντ Ετιέν

Στο NG τα 5 από τα 7 ματς που έχει δώσει.