Μαρσέιγ

Κατάσταση ομάδας

Σε ένα ματς όπου κλήθηκε να αγωνιστεί με 9 από το 59', τελικά απέφυγε τα χειρότερα, μένοντας στο εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Μπορντό την Κυριακή. Η μοιρασιά αυτή αύξησε στα 7 ματς το αρνητικό σερί για την ομάδα του υπηρεσιακού Λαργκέ, η οποία έχει πάντως την ευκαιρία με τρίποντο σήμερα να μειώσει στον πόντο την διαφορά της από την 5άδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ξανά οι Μίλικ (Ε), Άλβαρο Γκονθάλεθ (Α) αλλά και οι τιμωρημένοι Μπενεντέτο (Ε) και Μπαλέρντι (Α), με τους Παγιέ (Ε), Σακάι (Α) και Τσαλέτα-Τσαρ (Α) να επιστρέφουν.

Bet Info - Μαρσέιγ

Η εστία της έχει παραβιαστεί και στα 11 εντός της, ενώ στα 8 από αυτά έχει επιβεβαιωθεί το GG.

Νις

Κατάσταση ομάδας

Άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις το Σάββατο, αφού αν ήταν λίγο πιο προσεχτική θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη, όμως τελικά γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Ουρσεά επέστρεψε άρον άρον στα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, και στο -9 από την 5άδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι Ντάντε (Α), Ατάλ (Α), Ντανίλο Μπαρμπόσα (Μ), Αντελαΐντ (Μ) και Λοτομπά (Α) και ο μπομπέρ της Ντόλμπεργκ, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Τοντιμπό (Α).

Bet Info - Νις

Έχει βρει δίχτυα στα 9 από τα 12 εκτός της.