Λυόν

Κατάσταση ομάδας

Η εικόνα της στην πρεμιέρα των ομίλων δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, όμως έχοντας σε καλή ημέρα τον Λόπες, αλλά και την τύχη με το μέρος της, επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Ρέιντζερς. Στο Σαμπιονά μόλις από το 15' κλήθηκε να αγωνιστεί με 10 κόντρα στη Λοριάν, και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς μόνο ως θετικό αποτέλεσμα χαρακτηρίστηκε η εντός έδρας ισοπαλία της. Παρά την απώλεια βαθμών της, η ομάδα του Μποζ ναι μεν δεν βρίσκεται στην πρώτη 5άδα, όμως η διαφορά της από την 2η θέση είναι στο -3.

Απουσίες/Επιστροφές

Στις γνωστή απουσία του Ντεμπελέ (Ε), προστέθηκαν αυτές των Ντεναγιέρ (Α), Μπόατενγκ (Α) και Σλιμανί (Α). Στην αποστολή ο Κανταβερέ (Ε) ωστόσο ίσως ο Μποζ δε ρισκάρει την συμμετοχή του από την αρχή.

Ενδεκάδα

Λόπες - Ντεπουά, Ντιομαντέ, Ντα Σίλβα, Έμερσον - Κακερέ, Γκιμαράες - Σακίρι, Αουάρ, Πακετά - Εκαμπί

Bet Info - Λυόν

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 7 από τα 9 επίσημα της.

Μπροντμπι

Κατάσταση ομάδας

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού τόσο αυτή όσο και η αντίπαλός της Σπάρτα Πράγας δημιούργησαν μαζί μόλις 2 κλασικές ευκαιρίες, το εντός έδρας 0-0 ήταν απολύτως δίκαιο. Στο πρωτάθλημα της Δανίας έβγαλε μία μικρή βελτίωση στην εικόνα της την Κυριακή, επικρατώντας με 2-1 εντός έδρας της Άαλμποργκ. Αυτή ήταν η μόλις 2 νίκη για την ομάδα του Φρεντέρικσεν, η οποία βρίσκεται στο -2 από την 6άδα και στο -13 από την κορυφή.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς φρέσκα πρβολήματα.

Ενδεκάδα

Χέρμανσεν - Μπερκεάιετ, Μάκσο, Τσιεμπέ - Μπρους, Σλιμάν, Ραντόσεβιτς, Φρέντρουπ, Μενσά - Χέντλαντ, Ούρε

Bet Info - Μπροντμπι

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 10 από τα 12 επίσημα που έχει δώσει.