Λοριάν

Κατάσταση ομάδας

Πάλεψε στα ίσια τις πιθανότητες που είχε για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μαρσέιγ, όμως η άμυνά της για ακόμη μία φορά φέτος την πλήγωσε, γνωρίζοντας τελικά την εκτός έδρας ήττα με 3-2. Αυτή ήταν η 2η απανωτή ήττα για την ομάδα του Πελισιέ, η οποία παραμένει σε οριακό σημείο, με τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στο +1.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν αντιμετωπίζει φρέσκα προβλήματα.

Bet Info - Λοριάν

Στο GG τα 5 από τα 6 τελευταία της.

Μπορντό

Κατάσταση ομάδας

Έκανε φιλότιμη προσπάθεια κόντρα στη Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική, όμως τελικά δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 3-0. Αυτή ήταν η 4η απανωτή ήττα για την ομάδα του Γκασέ, η οποία έχει μπλέξει για τα καλά στη μάχη της σωτηρίας, με την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στο +5. Εν μέσω αυτής της αγωνιστικής κρίσης, οι Γιρονδίνοι αντιμετωπίζουν πλέον για τα καλά το χάσμα της χρεωκοπίας, καθώς η King Street με προσχήματα την πανδημία του covid-19 και το γνωστό θέμα που δημιουργήθηκε με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, πήρε την απόφαση να σταματήσει χρηματοδοτήσει στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες του συλλόγου! Για αρχή η Μπορντό τέθηκε υπό την προστασία του Εμπορικού Δικαστηρίου του Μπορντό, και αναζητεί άμεσα λύση ώστε να μην υποβιβαστεί στη Ligue 2!

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Καλού (Ε), εκτός σταθερά ο Οτάβιο (Μ), με φρέσκες απώλειες να είναι ο τραυματίας Κοσιελνί (Α) και ο τιμωρημένος Λακού (Μ).

Bet Info - Μπορντό

Στο Over 2.5 τα 5 τελευταία της.