Λιθουανία

Κατάσταση ομάδας

Έπαιξε μαζική άμυνα δίχως όμως να μπορέσει να κερδίσει κάτι από την αναμέτρηση η Λιθουανία η οποία έχασε με 1-0, απέναντι στην Ελβετία. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Σακίρι με το ματς να μένει ως έχει για τα υπόλοιπα λεπτά. Μόλις έξι προσπάθειες στον στόχο είχαν οι φιλοξενούμενους με την ομάδα του Ουρμπόνας να βρίσκεται πλέον στη 3η θέση έχοντας παίξει μέχρι στιγμής μόνο ένα ματς.

Απουσίες/Επιστροφές

Δε υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

Ιταλία

Κατάσταση ομάδας

Εύκολο έργο είχε η Ιταλία απέναντι στη Βουλγαρία την οποία και νίκησε με 2-0  στα Σόφια. Εύστοχος από το σημείο του πέναλτι στο 43ο λεπτό ο Μπελότι έδωσε το προβάδισμα στην χώρα του σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις δίχως οι Βούλγαροι να μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αγώνα. Στο 82ο λεπτό ο Λοκατέλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ με την ομάδα του Μαντσίνι να βρίσκεται στη 1η θέση έχοντας κάνει το 2/2.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι τραυματίες Κριστάντε (αμυντικός), Καπούτο (επιθετικός), Μπεράρντι (μέσος), Βεράτι (μέσος) και Φλορέντσι (μπακ). Εκτός και οι Κιν (επιθετικός) και Κιελίνι (αμυντικός) καθώς και ο Γκρίφο (μέσος) ο οποίος έχει περιορισμούς από την Γερμανική Ομοσπονδία λόγω της γενικότερης κατάστασης με τον Covid-19.