Λιλ

Κατάσταση ομάδας

Αήττητο ήταν και πάει για τους λιλουά, οι εμφανίστηκαν αγνώριστοι κόντρα στη Μπρεστ στο τελευταίο τους ματς πριν τη διακοπή, γνωρίζοντας δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 3-2. Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Γκαλτιέ, η οποία μέχρι τώρα πραγματοποιεί μία τρομερή πορεία σε Σαμπιονά και Γιουρόπα Λιγκ, αφού βρίσκεται εντός της 3άδας στο πρωτάθλημα ενώ στον όμιλό της φιγουράρει στην κορυφή. *Την προσεχή Πέμπτη θα φιλοξενήσει τη Μίλαν.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Αντρέ (Μ) εκτός αντίθετα παραμένει ο Τσελίκ (Α), ενώ φρέσκες απώλειες είναι ο τραυματίας Σάντσες (Μ) αλλά και οι τιμωρημένοι Μανταβά (Μ), Φοντέ (Α) και Γιλμάζ (Α).

Bet Info - Λιλ

Έχει βρει δίχτυα και στις 13 επίσημες αναμετρήσεις της ως τώρα.

Λοριάν

Κατάσταση ομάδας

Παρουσιάζοντας ξανά αστοχία στις φάσεις που δημιούργησε, και πληρώνοντας ακριβά τα αμυντικά της λάθη, πήγε με αρνητικό τρόπο στη διακοπή γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Ναντ. Η ήττα αυτή αύξησε στους 3 αγώνες το αρνητικό σερί για την ομάδα του Πελισιέ, η οποία παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, και στο +2 από τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός ο Μπούιγκαρ (Μ), φρέσκια απώλεια ο Ντελαπλάς (Α).

Bet Info - Λοριάν

Η εστία της έχει παραβιαστεί στις 9 από τις 10 αναμετρήσεις της ως τώρα.