Λεχ Πόζναν

Κατάσταση ομάδας

Αγώνας κυπέλλου ήταν η πιο πρόσφατη υποχρέωση για την Λεχ Πόζναν, που πέρασε με το διπλό από την έδρα της Ζνιτς με 3-2. Σε συνέχεια των συνεχόμενων παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις, αφού όσον αφορά το Europa League είχε χάσει οριακά με 1-0 από την Ρέιντζερς στην Σκωτία. Ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο για την ομάδα του Ντάριους Ζούραφ ακόμη και σε αυτό το επίπεδο της Ευρώπης, ενώ σίγουρα θα αναζητήσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στον όμιλο εναντίον της Σταντάρ Λιέγης.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν υπολογίζονται από τον προπονητή Ζούραφ στην Λεχ Πόζναν ο τερματοφύλακας Φαν Ντερ Χαρτ και οι αμυντικοί Ρόνε, Κρνομάρκοβιτς.

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα Λεχ Πόζναν (4-2-3-1): Μπέντναρεκ - Κράβετς, Ντεγιέφσκι, Σάτκα, Κτσερβίνσκι - Τίμπα, Μόντερ - Καμίνσκι, Ραμίρεζ, Πούχατζ - Ισάκ

Bet Info - Λεχ Πόζναν

Δύο στις δύο ήττες για την Λεχ Πόζναν στον όμιλο, δεχόμενη μάλιστα πέντε τέρματα.

Σταντάρ Λιέγης

Κατάσταση ομάδας

Ένα τέλος στο αρνητικό σερί χωρίς νίκη για τέσσερα ματς έβαλε η Σταντάρ Λιέγης, κερδίζοντας την Οστάνδη για το πρωτάθλημα με 1-0. Νωρίτερα μετρούσε τρεις σερί ήττες, εκ των οποίων οι δύο είναι στο Europa League. Μάλιστα βαριές, αφού έχασε με 2-0 εντός έδρας από την Ρέιντζερς και συνεχεία με 3-0 από την Μπενφίκα στην Πορτογαλία. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον όσον αφορά την Ευρωπαϊκή της διάκριση, οπότε πρέπει να βρει κάτι καλύτερο σήμερα στην Πολωνία απέναντι στην υπολογίσιμη Λεχ Πόζναν.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς σημαντικά προβλήματα στην Σταντάρ Λιέγης και ο προπονητής Φιλίπ Μοντανιέ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα Σταντάρ Λιέγης (4-3-3): Μποντάρτ - Γκαβορί, Ντουσέν, Φαντόισντεν, Φαλ - Τσίμιροτ, Ράσκιν, Μπαστιέν - Λεστιέν, Καρσελά, Ουλαρέ

Bet Info - Σταντάρ Λιέγης

Η Σταντάρ Λίεγης συνόδεψε τα δύο παιχνίδια της στον όμιλο με No Goal.