Λε Μαν

Κατάσταση ομάδας

Κακό πρόσωπο ειδικά αμυντικά παρουσίασε κόντρα στη Χάβρη, όπου γνώρισε εύκολα την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική ήττα για την ομάδα του Ντεζιρέ, η οποία συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές δίχως τρίποντο, ενώ παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -2 από την σωτηρία. Την Κυριακή αγωνίστηκε στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου τα βρήκε μπαστούνια κόντρα στην ερασιτεχνική Λε Χερμπιέρ, καθώς χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει τελικά με 2-1 εκτός έδρας (1-1 η κανονική διάρκεια).

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Καντέ (επιθετικός), ενώ σταθερά στα πιτς ο Έιμς (2ος κίπερ), ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο Τουράμ (1ος κίπερ).

Bet Info - Λε Μαν

Διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί ως τώρα 30 τέρματα.

Ορλεάν

Κατάσταση ομάδας

Επιεικώς κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στη Λοριάν, όπου γνώρισε την εντός έδρας συντριβή με 4-0. Η ήττα αυτή αύξησε το αρνητικό σερί για την ομάδα του Ολέ Νικόλ στις 8 αναμετρήσεις, ενώ διατηρείτε στην ουρά της βαθμολογίας και στο -6 από την σωτηρία. Το Σάββατο αγωνίστηκε στο Κύπελλο Γαλλίας, όπου γνώρισε αποκλεισμό-σοκ, καθώς ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την ερασιτεχνική Ρουέν!

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή των Λοπί (μέσος), Ντ’ Αρπινό (μέσος) σταθερά στα πιτς ο Μπενκαΐντ (επιθετικός), με φρέσκες απώλειες να είναι οι Τιλ (μέσος) και Πινό (αμυντικός).

Bet Info - Ορλεάν

Έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα 14 από τα 17 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.