Λε Μαν

Κατάσταση ομάδας

Βγάζοντας κακό πρόσωπο σε ακόμη ένα παιχνίδι της, γνώρισε εύκολα την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Αζαξιό. Με την ήττα αυτή συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ η διαφορά της από την απευθείας σωτηρία αυξήθηκε στους 5 βαθμούς! Τα αρνητικά αποτελέσματα αλλά και η κακή εικόνα που παρουσίαζε, είχαν ως αποτέλεσμα την απόλυση του Ντεζιρέ, με τον βοηθό του Στεφάν Πισό να αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι γνωστοί εδώ και καιρό Έιμς (2ος κίπερ), Λεβέκ (αμυντικός), Μουσάβου-Κινγκ (αμυντικός), Μαζίζ (μέσος) με τους Βαρντέν (αμυντικός), Σοπλέν (αμυντικός) και Κρεχίν (επιθετικός) να επιστρέφουν.

Bet Info - Λε Μαν

Διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί ως τώρα 42 τέρματα.

Γκινγκάμπ

Κατάσταση ομάδας

Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9' κόντρα στη Σοσό την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο γλύτωσε τα χειρότερα αποσπώντας τελικά την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Χάρη στη μοιρασιά αυτή η ομάδα του Ντιντό συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές αήττητη, ενώ μείωσε στους 5 την διαφορά της από την 5άδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Νιακατέ (αμυντικός), με τους Βαλντίβια (μέσος) και Πιερό (φορ) να παραμένουν εκτός, ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο τιμωρημένος Φιρί (μέσος).

Bet Info - Γκινγκάμπ

Τα 6 από τα 7 τελευταία της έχουν λήξει στο Under 2.5.