Λάρισα

Κατάσταση ομάδας

Κόντρα στον Ατρόμητο αγωνίστηκε για να κρατήσει μακριά από το μηδέν τον αντίπαλο. Υστέρησε σε όλα τα αγωνιστικά σκέλη και ηττήθηκε με 1-0 δικαίως. Επιβεβαίωσε την καθοδική διάθεση που εμφανίζει στις αρχές του νέου έτους με τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος δίχως νίκη. Εντός έδρας παρουσιάζεται ισχυρότερη και ο απολογισμός με μία ήττα σε επτά αγώνες φανερώνει του λόγου το αληθές. Αποκτήθηκε ο Μόρας.

Απουσίες/Επιστροφές

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ντέλετιτς και Ρέντζας. Επιστρέφουν οι Γουάλας, Γκόλιας. Απών λόγω τιμωρίας ο Ζίζιτς.

Πανιώνιος

Κατάσταση ομάδας

Είχε την υπεροχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ τον κράτησε μακριά από την αντίπαλη εστία και ουσιαστικά ακίνδυνο. Παρότι στα τελευταία λεπτά αύξησε την πίεση, δέχθηκε γκολ στο 91. Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα έπειτα από τα μέσα του Δεκεμβρίου, διάστημα στο οποία είχε έξι συνεχόμενα ματς άνευ ήττας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παραμένει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως πλέον πορεύεται στην ισοβαθμία με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς προβλήματα απουσιών.