Λάνς

Κατάσταση ομάδας

Η εικόνα της στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή μπορεί να μην ήταν συνολικά κακή, όμως κόντρα στη Γκρενόμπλ πλήρωσε τα λάθη της άμυνάς της και έμεινε στο εκτός έδρας 2-2. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Μοντανιέ συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ προβληματίζει έντονα με την αμυντική της εικόνα, όπου έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα 5 από τα 6 παιχνίδια που έχει δώσει.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Μισελίν. Απέκτησε τον εξτρέμ Κειτά από τη Ντιζόν, και τον επιθετικό Μουκάντζο που είχε μείνει ελεύθερος από τη Σουνίνγκ της Κίνας.

Bet Info - Λάνς

Έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα 5 από τα 6 παιχνίδια της.

Σατορού

Κατάσταση ομάδας

Προσπάθησε να πάρει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα στην Τρουά στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή, όμως η κάκιστη άμυνά της αλλά και η τραγική της επιθετική γραμμή την οδήγησαν στην εντός έδρας ήττα με 1-0. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Ουσάι παραμένει δίχως τρίποντο από την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει τραγικό πρόβλημα τόσο αμυντικά όπου έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα 5 από τα 6 παιχνίδια της, όσο και επιθετικά όπου δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα!

Απουσίες/Επιστροφές

Φρέσκες απουσίες των Γκεζαλί και Τορμέν.

Bet Info - Σατορού

Είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει βρει δίχτυα.