Λάνς

Κατάσταση ομάδας

Έδειξε να λειτουργεί θετικά η απομάκρυνση του Μοντανιέ από τον πάγκο της, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας της Παρί. Το ντεμπούτο του Εζ στον πάγκο της λοιπόν ήταν πετυχημένο, με τους λανσουά να βάζουν τέλος στο αρνητικό σερί 3 αγωνιστικών που μετρούσαν, ενώ με τρίποντο σήμερα μειώνουν στον πόντο την διαφορά τους από την κορυφή.

Απουσίες/Επιστροφές

Στην αποστολή οι Μισελίν (αμυντικός), Ρομπαΐγ (επιθετικός), Κεουζάκ (μέσος) και Γκραντίτ (μέσος) με τον Αϊντάρα (μέσος) να παραμένει εκτός, ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο τιμωρημένος Μπανζά (επιθετικός).

Bet Info - Λάνς

Στο Under 2.5 τα 7 από τα 9 τελευταία της.

Ορλεάν

Κατάσταση ομάδας

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις καλές της εμφανίσεις, αλλά και τα θετικά αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική, αφού γνώρισε εύκολα την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Τρουά. Με την ήττα αυτή επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ μετά τα αποτελέσματα της Παρασκευής, είδε την διαφορά της από την σωτηρία να αυξάνεται στους 7 βαθμούς. Άμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ολέ Νικόλ με τον Ζιλμπέρτ Ζοονεκίν να είναι ο αντικαταστάτης του, ο οποίος πάντως θα πρέπει να αναφέρουμε πως έχει να προπονήσει σε επαγγελματικό επίπεδο από το 2017.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Καμπόν (αμυντικός), εκτός αντίθετα οι Σεϊντλέρ (επιθετικός), Μουτομπό (αμυντικός), Μεντί (αμυντικός), Μπουτάν (επιθετικός).

Bet Info - Ορλεάν

Τα 5 τελευταία της στα 2-3 γκολ.